Husgrund Haninge

MV Entreprenad & Mark AB – husgrund Haninge

Ledande inom
dränering & markarbeten

Välkommen till MV Entreprenad & Mark AB, branschledande specialister inom markarbeten och dränering samt hjälp med husgrund i Haninge. Med gedigen erfarenhet och expertis hjälper vi både företag och privatpersoner över hela Stockholmsregionen. Vi strävar efter att vara din självklara partner, oavsett om du behöver en husgrund för ditt drömhus eller dränering inom kommunala projekt och bostadsrättsföreningar. 

Om du har några frågor eller önskar en offert är du välkommen att kontakta oss.

Husgrund Haninge

Vilka vi är

MV Entreprenad & Mark arbetar med husgrunder, dränering och övriga markarbeten i hela Stockholmsområdet. Här finns spetskompetens på området. Det i kombination med att vi alltid gör det lilla extra för varje kund gör oss till ett tryggt val av partner för ditt nästa projekt.

Vad vi gör

Vi arbetar huvudsakligen med husgrunder men åtar oss även andra typer av markarbeten. Oavsett projektstorlek anpassar vi oss flexibelt efter dina unika behov. Med oss har du en pålitlig samarbetspartner för dina mark- och dräneringsbehov.

VÅRA TJÄNSTER

Husgrund Haninge

Våra styrkor ligger i husgrunder. Med skicklighet och precision bygger vi starka och pålitliga grundläggningar för alla typer av byggnader. Oavsett omfattning på ditt projekt är vår kompetens din garanti för en stabil och långvarig grund.

Dränering

Vi är dina experter på dränering. Tack vare gedigen kunskap och effektivitet säkerställer vi att din fastighet är skyddad från fukt och vattenskador. Vårt mål är att skapa hållbara och pålitliga lösningar för optimal dränering och avvattning, oavsett fastighetens storlek eller typ.

Markarbeten

Här kan du få hjälp med diverse markarbeten. Vi har bred erfarenhet och rätt utrustning, vilket gör att vi kan utföra ditt projekt på bästa sätt. Givetvis får du en helhetslösning utifrån dina önskemål och behov.

MV Entreprenad & Mark AB

GRÄNSVÄGEN 11, 137 41 Västerhaninge
072-336 08 77
Husgrund Haninge